The best Side of aukcija balkan

• Kolekcionari su se dužni registrirati pri Ministarstvu? - Pa, neki jesu ako hoće, ali skupljam slike otkad znam za sebe i ja sam utemeljitelj aukcija u Hrvata.

Kao u filmovima, do duše malo manje glamurozno u Banjaluci se, pod palicom Uprave za indirektno oporezivanje, odvijala aukcija zaplijenjene carinske robe.

foto: Filip Plavčić Obišli smo jednu prodavnicu ovakvog tipa kako bismo videli šta nude. Velika žuta tabla sa natpisom 

Napomena: Da bi ste bili u mogućnosti da date ponudu, potrebno je da se predhodno prijavite. Prijavi se

Pravo nadmetanja imaju pravna lica i preduzetnici koji polože kauciju u iznosu od thirty% od početne cene + one % na ime troškova transfera novčanih sredstava za svaki spisak robe za koji se licitira.

Od ten kafića i restorana u centru grada samo u jednom konobar nije govorio engleski, rezultat je mini testa koju su sproveli reporteri "Blica".

Ukoliko posjedujete neku staru verziju jednog od gore navedena tri World wide web preglednika, ili pak Net preglednik koji nije naveden u ovoj listi, može se desiti situacija da ne mognete učestvovati u e-Aukciji. Ukoliko se ovo desi Agencija za javne nabavke neće snositi bilo kakvu odgovornost.

Neki od ovih automobila i motora godinama, pod otvorenim nebom, čekaju kupca, a prva sledeća prilika da im se pronađe vlasnik biće five. aprila, za kada je zakazana javna licitacija u Carinarnici Beograd.

Roba koja se izlaže javnoj prodaji sa početnom cenom, svi zainteresovani kupci sa pravom učešća na javnom nadmetanju, mogu videti na oglasnoj tabli na lokaciji Carinarnice Beograd, Bežanijska kosa, Surčinski place bb od 22.05.2017. godine

S obzirom na to da korisnici učestvuju u on-line aukciji, neće biti pod izloženi nikakvim pritiscima da odustanu od učešća u check here aukciji, niti postoji mogućnost da organizovanom međusobnom akcijom utiču na to da cena na aukciji bude niža. Korisnici koji kupuju predmete na ovaj način, uvek kupuju predmet za onaj iznos za koji su i spremni da ga kupe.

Baka ide u školu sa unucima: Oduvek je želela da nauči da čita i piše, a želja joj se napokon ispunila

DESNO Plenković na ovaj način šalje izravnu poruku o rastrojstvu državno-političkog koncepta hrvatske nacionalne državnosti

- transparentnost here procesa – po završetku reverzne e-aukcije gotovo da i nema nepoznanica i tajna: svi ponuditelji znaju koja je najniža ponuđena cijena i koliko su njihove ponuđene cijene bile konkurentne,

Butković: Novim će se izmjenama Zakona riješiti troškovi prijevoza za sve osobe s invalidnošću

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *